webtrends

Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013 07:35

Billit.gr - Έκδοση Ηλεκτρονικών τιμολογίων και όχι μόνο!

To billit.gr είναι μια νέα υπηρεσία που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπάρχει στην Ελλάδα και αφορά την ηλεκτρονική τιμολόγηση. Παλαιότερα δεν υπήρχε η ανάγκη για τέτοιες λύσεις γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε καν η έννοια “αθεώρητο τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών”. Από φέτος όμως άλλαξε αυτό και στην Ελλάδα (όπως σε όλες τις χώρες της Ε.Ε) μπορείς πλέον να εκδίδεις αθεώρητα τιμολόγια παροχής υπηρεσιών.

Μετά από μια σχετική έρευνα, ότι εφαρμογή δοκίμασα δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στην Ελληνική πραγματικότητα και έτσι όλες οι λύσεις δούλευαν στο περίπου, η υποστήριξη των Ελληνικών ήταν στις περισσότερες περιπτώσεις προβληματική κ.ο.κ. Φυσικά υπάρχουν εμπορικά πακέτα εφαρμογών λογιστηρίου για να κάνουν ακριβώς αυτή την δουλειά όμως το κόστος τους και το ότι δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση στα τιμολόγια σου και την ταμειακή σου κατάσταση απομακρυσμένα ή και απο κινητές συσκευές ( κινητά τηλέφωνα, tablets κ.α.) ήταν ένα “αγκάθι” για μένα.


Το billit είναι μια
SaaS (Software as a service) υπηρεσία, πράγμα που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν χρειάζεται να εγκαταστήσει καμία εφαρμογή τοπικά στον υπολογιστή του. Η υπηρεσία τρέχει στο διαδίκτυο και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δημιουργήσει έναν λογαριασμό και να έχει άμεση πρόσβαση. Έτσι απλά και όπου υπάρχει σύνδεση Internet, μπορεί κάποιος να δει τα τιμολόγια του, να εκδώσει καινούργια, να έχει έναν κατάλογο των πελατών του και να γνωρίζει ακριβώς που βρίσκεται σε έσοδα και έξοδα.

Απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις.

 

Γιατί πρέπει να το δοκιμάσετε;

Είναι πανεύκολο, είναι γρήγορο και στα Ελληνικά. Έχει προγραμματιστεί με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και προσαρμόζεται σε όλες τις κινητές συσκευές (κινητά, tablets κ.α.). Κάνει παιχνίδι την τήρηση εσόδων/εξόδων και της γενικής εικόνας ανά τρίμηνο, τι ΦΠΑ πρέπει να αποδοθεί στην εφορία, ποιο είναι το μη εισπρακτέο υπόλοιπο κ.οκ. Αν έχετε οικολογική συνείδηση(!), σας κουράζει η θεώρηση τιμολογίων, οι ουρές στην εφορία ή σας φαίνεται χαζό να κάνετε κάτι χειροκίνητα ενώ μπορείτε να το κάνετε σε δευτερόλεπτα και με ασφάλεια, τότε θα πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσετε.

 

billit-dashboard

 

Η Beta έκδοση είναι ήδη online!

Στην πρώτη περίοδο ανάπτυξής του (BETA), θα είναι δωρεάν σε όποιον ενδιαφέρεται να το δοκιμάσει. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να επικοινωνείτε άμεσα μαζί μου για τεχνικά προβλήματα ή ερωτήσεις μέσα από την ίδια την εφαρμογή ( αστεράκι στην κάτω γωνία της εφαρμογής), να κάνετε προτάσεις για νέες δυνατότητες και γενικότερα να συμμετέχετε ενεργά στην ολοκλήρωση της! Θεωρώ ότι είναι αρκετά σταθερή – αν και beta – και θα μπορείτε να την χρησιμοποιείτε κανονικά για την έκδοση των τιμολογίων σας από τώρα.

Απλά κάντε την εγγραφή σας και ρίξτε μια ματιά στους βίντεο-οδηγούς  για να καταλάβετε γρήγορα πως να την χειριστείτε!

Η επίσημη έκδοση

Η επίσημη έκδοση δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί νωρίτερα από την Άνοιξη του 2014. Όταν ολοκληρωθεί θα υπάρχει μια ελάχιστη ετήσια συνδρομή με σκοπό να είναι με διαφορά η πιο χρήσιμη και συμφέρουσα λύση για ηλεκτρονική τιμολόγηση. Όλοι οι χρήστες που βοήθησαν στην αρχική αξιολόγηση, στον εντοπισμό σφαλμάτων κ.λ.π. θα έχουν μια γενναία έκπτωση για τον πρώτο χρόνο εφόσον το επιθυμούν.

Οι ιδέες για το μέλλον της εφαρμογής είναι πραγματικά πάρα πολλές. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η εφαρμογή θα λύσει μια σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Ελεύθεροι επαγγελματίες και οι ατομικές επιχειρήσεις, εξοικονομώντας τους έτσι τον απαραίτητο χρόνο για να κάνουν αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνουν, να ασχολούνται με την παροχή υπηρεσίας τους. Ίσως το πιο ενδιαφέρον είναι ότι μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε ενεργά στην ολοκλήρωση της εφαρμογής απλά προτείνοντας νέες δυνατότητες

Η ιδέα που προτείνετε μπορεί να ψηφιστεί από άλλους χρήστες. Ανάλογα με το πόσο ενδιαφέρον δείχνουν οι χρήστες και πόσους ψήφους λαμβάνει μια πρόταση, θα δίνεται σχετική προτεραιότητα στην υλοποίηση της!

Δοκιμάστε το!

Διαβάστηκε 3923 φορές

Lollypop :: Κατασκευή Ιστοσελίδων

Τσαμαδού 82-84 Πειραιάς, 18534

Τηλ 211 790 5890
Φαξ 211 770 5763

Χάρτης Lollypop